O găină are cont pe Twitter și 14 mii de followeri

Teorema ”găinei” infinite?Nu, nu este un banc! Betty, o găină australiană , mascotă a lanțului de fast-food Chicken Treat, este autoarea a mai bine de 580 de tweet-uri, până în prezent și are peste 14 mii de urmăritori pe rețeaua de socializare, relatează Digitaltrends.

Deși nu este singurul animal cu un cont Twitter (există un șarpe Cobra, în Bronx) , cu siguranță este, după aprecierile multora, unicul care își tastează mesajele cu propriul…cioc.

Creație a lanțului de fast-food australian Chicken Treat, pasărea a primit un nou scop în viața de altfel scurtă: să stabilească un record mondial validat de Guiness, devenind prima găină care a scris un tweet inteligibil. Prin asta se înțelege un cuvând in limba engleză, care să aibă cel puțin cinci litere.

Potrivit sursei citate, Bettya reușit să se apropie, până acum, de numai două cuvinte inteligibile: „bum” și „few”, ambele în două postări diferite. Iată câteva exemple care, din câte se pare, nu nasc foarte multe speranțe că dezideratul impus găinii va avea succes:

po j’p00;l

j;l . olk tfrcdw///////////////////////////////////////////////////////////////////////

,9oj;jl 1W ‘ P””””””””’L 8 unkm ===========================p’ n

 

The PR Journal

Str. Hatmanul Arbore, nr. 15-19, sector 1, București
T: +40 21 230 07 24
F: + 40 21 230 0725
E: pr@theprjournal.com