Dana Constantinescu este noul Corporate Affairs, Communication and Vaccines Director al GSK RomâniaDana Constantinescu este noul Corporate Affairs, Communication and Vaccines Director GSK România. A preluat acest rol de la Petru Grădinariu, care a fost numit Therapy Area Lead Respiratory.

În această nouă funcție, Dana va coordona activitățile de Corporate Affairs, Market Access, Public Health și PR & Comunicare, precum şi echipa de vaccinuri. Va fi responsabilă de elaborarea strategiei pentru îmbunătățirea accesului pacienților la medicamentele GSK, precum și de coordonarea și implementarea strategiei privind relaționarea cu partenerii externi la nivelul autorităților și a asociațiilor profesionale din care GSK face parte.

„Sunt onorată și nerăbdătoare să încep această nouă etapă în echipa GSK România. Este un rol complex, provocator, prin care îmi doresc să contribui activ, în continuare, la îndeplinirea misiunii GSK de a ajuta românii să realizeze mai multe, să se simtă mai bine și să trăiască mai mult. Vom continua să menținem legăturile strânse cu autoritățile și asociațiile profesionale, unii dintre partenerii noștri de lungă durată şi vom depune toate eforturile pentru a facilita accesul pacienților din România la produsele și medicamentele noastre inovatoare, în beneficiul acestora.” – Dana Constantinescu

Background 

  • Absolventă a Universității de Medicină și Stomatologie ”Carol Davila” din București;
  • Experiență vastă atât în domeniul medical, ca medic, cât și în industria farmaceutică;
  • S-a alăturat echipei GSK în 1999, ca Reprezentant Medical, fiind apoi numită Medical Advisor, cu responsabilități pentru branduri cheie, precum Seretide;
  • De-a lungul carierei, a ocupat funcția de Medical Affairs Manager, Medical & Regulatory Director GSK România, Business Unit Director pentru divizia Specialty Care (francizele de Respirator, Urologie, Oncologie și HIV) și Therapy Area Lead Respiratory, începând cu august 2016.

Informații suplimentare

Scopul GSK este de a dezvolta și recunoaște talentele locale prin promovarea oamenilor crescuți intern de companie în roluri de top management. Prin plasarea lor în arii și roluri diverse, compania îi încurajează să înțeleagă toate aspectele specifice business-ului GSK.

GSK este o companie globală din domeniul sănătății, care își desfășoară activitatea cu misiunea de a-i ajuta pe oameni să realizeze mai multe, să se simtă mai bine și să trăiască mai mult. Obiectivul GSK este de a contribui, prin toate acțiunile sale, la creșterea speranței de viață a românilor. 

 

The PR Journal

Str. Hatmanul Arbore, nr. 15-19, sector 1, București
T: +40 21 230 07 24
F: + 40 21 230 0725
E: pr@theprjournal.com