About us

The PR Journal este o revistă dedicată exclusiv industriei de comunicare, care apare și în print.

Publicația include analize ale campaniilor de PR, interviuri cu persoane de decizie din companii și instituții cu privire la strategiile de comunicare adoptate, tips & tricks specifice activității de relații publice, studii de caz, dar și recenzii de cărți adresate profesioniștilor din comunicare și mediului de afaceri în general. Fiecare număr al revistei va include și rubrica ”Lunch with CEO”, iar companiile aflate la început de drum vor putea afla despre modul în care își pot promova activitatea în cadrul materialelor publicate la rubrica ”PR for Start-up”.

O secțiune separată este dedicată activității de public affairs, în cadrul căreia vor fi prezentate opiniile unor experți din România, dar și din marile centre de lobby din lume (Washington și Bruxelles).

Revista și website-ul The PR Journal se adresează deopotrivă experților cu putere de decizie din organizații (CEO, directori de marketing și comunicare sau alte departamente), dar și studenților la facultăți de profil. Cei din urmă vor găsi cu precădere pe theprjournal.com sfaturi legate de carieră și oportunități de stagii de practică în companii.

Echipa redacțională este formată din jurnaliști cu o experiență bogată în presă și o foarte bună cunoaștere a industriilor despre care scriu, precum și din practicieni de relații publice.

The PR Journal apare trimestrial și se distribuie în librăriile Humanitas și Cărturești și în magazinele Press One.